Tehnička podrška

Tehnička podrška

 

Skoro sve Vaše probleme, podešavanja, testiranja... možemo vrlo brzo i efikasno rešiti i bez dolaska u Vašu firmu. Potrebno je samo da preuzmete jedan kratak program klikom na download sekciju i pratite nekoliko jednostavnih uputstava koje ćemo Vam navesti.

 

1. Preuzimanje programa Team Viewer

Tehnička podrška - preuzimanje

Kliknite na dugme DOWNLOAD. Preuzimanje će početi automatski.

 

2. Pokretanje programa Team Viewer

Team Veawer pokretanje instalacije

Nakon završenog preuzimanja potrebno je da na svom računaru uđete u folder gde je program preuzimanjem sačuvan. Obično je to c:\Users\ImeVasegPC\Downloads\

Tu pronađite aplikaciju koja se zove TeamViewerQS_sr-DM-NET-07-06-2014 i pokrenite je duplim klikom. Najverovatnije će Vam se otvoriti prozor kao na slici. Kliknite na "Run".

 

 

 

3. Odricanje od odgovornosti

Team Veawer odricanje od odgovornosti

U ovom koraku pročitajte šta sadrži Ugovor o odricanju od odgovornosti. Za nastavak je neohodno da ga prihvatite. Kliknite na dugme "Prihvati".

Ukoliko kliknete na dugme "Odbij" program će se prekinuti. U ovom slučaju za ponovo pokretanje potrebno je ponoviti postupak opisan u drugom koraku.

4. Početak rada

Team Veawer odricanje od odgovornosti

Sada se program Team Veawer pokrećei i otvoriće Vam se prozor kao na slici. Sve što je još potrebno je da nam saopštite devetocifreni broj iz polja označenog kao Vaš ID i lozinku iz sledećeg polja.

Kada nam saopštite Vaš ID i lozinku, mi ćemo preuzeti upravljanje Vašim računarom i raditi na njemu kao da smo tu fizički prisutni.

Preporučujemo Vam da ovu aplikaciju premestite na desktop Vašeg računara ili da na desktop-u kreirate prečicu (Shortcut) ka ovoj aplikaciji.

Bezbednost Vašeg računara

Važno je da znate da upotrebom ovog programa bezbednost Vašeg računara ni na koji način nije narušena!

Sesija će trajati dok je Vi ne zatvorite klikom na dugme "Odustani". Pri sledećem pokretanju ove aplikacije ponovo ćete morati da nam saopštite ID i lozinku jer je za novu sesiju automatski kreirana i nova lozinka.

 

I ovo je važno je da znate: Dok mi rešavamo problem preko Vašeg računara, Vi nemojte pomerati miša, kucati po tastaturi niti preduzimati bilo koje druge radnje na njemu!


DM Networks - Vesti

Unesite svoju email adresu i dobijaćete svaku novost koja se pojavi na sajtu.

Srećni praznici! - 28.12.2018
Srećnu i uspešnu Novu 2019. godinu i Božićne praznike želi Vam DM NETWORKS DOO...Detaljnije...

Srećni praznici! - 28.12.2018
Srećnu i uspešnu Novu godinu i Božićne praznike želi Vam DM NETWORKS DOO...Detaljnije...

NOVOGODIŠNJA ČESTITKA - 02.01.2018
SREĆNU I USPEŠNU NOVU 2018 GODINU ŽELI VAM DM NETWORKS DOO...Detaljnije...

3CX TELEFONSKI SISTEM - 04.10.2015
Od 01.10.2015. DM NETWORKS je postao zvanični partner 3CX- a za Srbiju. 3CX telefonski sistem za Windows je moderan program zasnovan na IP PBX - u koji zamenjuje s...Detaljnije...

KONKURS ZA KOMERCIJALISTE BEOGRAD, NOVI SAD, NIŠ - 03.06.2015
 Zbog proširenja poslovnih delatnosti, preduzeće DM NETWORKS  d.o.o., oglašava potrebu za SAMOSTALNI KOMERCIJALISTA PRODAJE ZA BEOGRAD, NOVI SA...Detaljnije...

SREĆNI PRAZNICI - 31.12.2014
Da bi stigli morate da krenete. Krenimo zajedno, mi smo korak ispred svih, da bi vi brinuli samo o ciljevima. Srećni praznici. Vaš siguran partner DM NETWORKS....Detaljnije...

BESPLATNI ALARMNI SISTEM PARADOX - 19.05.2012
Poštovani Korisnici, Od 01.06.2012. godine pokrećemo akciju potpuno besplatne ugradnje alarmnog sistema Paradox uz Ugovornu obavezu Održavanja svim našim...Detaljnije...

Besplatan licenciran antivirus program F-Secure - 27.10.2011
Privredno društvo DM NETWORKS je dobilo prestižni sertifikat F-Secure Policy Manager 10 i Client Security 9.1. F-Secure je sveobuhvatno bezbednosno rešenje...Detaljnije...